جزء جدایی ناپذیر رژیم غذایی مدیترانه ای روغن زیتون است و شواهد انباشته نشان می دهد.
که ممکن است دارای مزایای سلامتی باشد که شامل کاهش عوامل خطر بیماری عروق کرونر قلب می شود.
پیشگیری از انواع مختلف سرطان و اصلاح پاسخ های ایمنی و غیره ای به نظر می رسد روغن زیتون نمونه ای از غذای کاربردی، با اجزای مختلف که ممکن است.
به ویژگی های کلی درمانی آن کمک می کند. روغن زیتون رودبار به دلیل سطوح بالای اسیدهای چرب تک غیراشباع شناخته شده است و همچنین منبع خوبی است.
فیتوکمیکال ها از جمله ترکیبات پلی فنلی، اسکوالن و توکوفرول.
کلمات کلیدی: روغن زیتون، رژیم غذایی مدیترانه ای، بیماری عروق کرونر قلب، سرطان، غذای کاربردی تلاش برای ایجاد یک مبنای معتبر برای ادعاهای سلامت، رابطه ساختار-عملکرد بیوشیمیایی را روشن می کند.
که ممکن است دارای مزایای سلامتی باشد که شامل کاهش عوامل خطر بیماری عروق کرونر قلب می شود.
پیشگیری از انواع مختلف سرطان و اصلاح پاسخ های ایمنی و غیره ای به نظر می رسد روغن زیتون نمونه ای از غذای کاربردی، با اجزای مختلف که ممکن است.
به ویژگی های کلی درمانی آن کمک می کند. روغن زیتون رودبار به دلیل سطوح بالای اسیدهای چرب تک غیراشباع شناخته شده است و همچنین منبع خوبی است.
فیتوکمیکال ها از جمله ترکیبات پلی فنلی، اسکوالن و توکوفرول.
کلمات کلیدی: روغن زیتون، رژیم غذایی مدیترانه ای، بیماری عروق کرونر قلب، سرطان، غذای کاربردی تلاش برای ایجاد یک مبنای معتبر برای ادعاهای سلامت، رابطه ساختار-عملکرد بیوشیمیایی را روشن می کند.
از ترکیبات طبیعی موجود در روغن زیتون و ارزیابی تاثیر آنها در بدن Visioli و Galli4 پیشنهاد می کنند که منحصر به فرد بودن
روغن زیتون در این واقعیت نهفته است که توسط حلال تولید نمی شود.
استخراج، بلکه توسط یک فرآیند مکانیکی پرس سرد که هم ماهیت شیمیایی روغن زیتون گیلان را حفظ می کند و هم آنتی اکسیدان های طبیعی که در پاسخ به تولید می شوند.
استرس محیطی یکی از این ترکیبات پلی فنل، اولئوروپئین، یک گلیکوزید تلخ است که تحت تأثیر قرار می گیرد هیدرولیز در طول بلوغ میوه و بازده متعدد متابولیت هایی که مسئول تلقی می شوند.
منحصر به فرد طعم روغن زیتون. روغن زیتون بی بو از 55 تا تشکیل شده است.
85٪ اسید اولئیک (cis 18:1n-9)، توکوفرول (5-25 میلی گرم در 100)
گرم، 95% توکوفرول)، کاروتنوئیدها (1-2 میلی گرم در 100 گرم)، ترکیبات فنلی مانند اولئوروپئین (20-500 میلی گرم در لیتر)، و
فیتواسترول ها (98-185 میلی گرم در 100 گرم). اجزای جزئی شامل آوونیدها، روتین، لوتئولین و اسکوالن.
روغن زیتون در این واقعیت نهفته است که توسط حلال تولید نمی شود.
استخراج، بلکه توسط یک فرآیند مکانیکی پرس سرد که هم ماهیت شیمیایی روغن زیتون گیلان را حفظ می کند و هم آنتی اکسیدان های طبیعی که در پاسخ به تولید می شوند.
استرس محیطی یکی از این ترکیبات پلی فنل، اولئوروپئین، یک گلیکوزید تلخ است که تحت تأثیر قرار می گیرد هیدرولیز در طول بلوغ میوه و بازده متعدد متابولیت هایی که مسئول تلقی می شوند.
منحصر به فرد طعم روغن زیتون. روغن زیتون بی بو از 55 تا تشکیل شده است.
85٪ اسید اولئیک (cis 18:1n-9)، توکوفرول (5-25 میلی گرم در 100)
گرم، 95% توکوفرول)، کاروتنوئیدها (1-2 میلی گرم در 100 گرم)، ترکیبات فنلی مانند اولئوروپئین (20-500 میلی گرم در لیتر)، و
فیتواسترول ها (98-185 میلی گرم در 100 گرم). اجزای جزئی شامل آوونیدها، روتین، لوتئولین و اسکوالن.
- منابع:
- تبلیغات: