فواید انجیر خشک از نظر دارا بودن ویتامین ها

انجیر، چه تازه و چه خشک، یک نیروگاه غذایی برای مصرف کنندگان خود است.
میوه پرفایده انجیر خشک مشهد فواید و کاربردهای زیادی برای سلامتی انسان دارد.
ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و فیبر همگی در این میوه های طبیعی شیرین به وفور یافت می شوند.
آنتی اکسیدان هایی مانند کوئرستین، کامفرول، اپی کاتچین گالات و غیره نیز ممکن است در آنجا به وفور یافت شوند.
آنها برای شما مفید هستند و حتی ممکن است به کاهش وزن شما کمک کنند، با وجود اینکه قند زیادی دارند.
این ابر غذاها ممکن است در طیف گسترده ای از اشکال، اندازه ها، رنگ ها و انواع یافت شوند.
انجیر ماموریت سیاه، انجیر سیرا و انجیر کادوتا سه گونه از شناخته شده ترین گونه ها هستند.
کاهش محتوای آب انجیر خشک ساوه به این معنی است که آن‌ها سرشار از کالری، قند و مواد معدنی هستند.
انجیر تازه تقریباً مانند انجیر خشک تجزیه کالری و درشت مغذی‌ها را دارد و 111 کالری، 1.2 گرم پروتئین، 0.3 گرم چربی و 28.8 گرم کربوهیدرات شامل 24.3 گرم قند و 4.2 گرم فیبر دارد.
آنها کالری کمتری دارند اما ارزش غذایی کمتری نسبت به انجیر خشک دارند.
انجیر برخلاف خرما کالری کمتر و کربوهیدرات کمتری دارد. خرما شامل 415 کالری و 110.2 گرم کربوهیدرات، شامل 93.1 گرم قند در هر فنجان است که بسیار بیشتر از انجیر خشک است.

این میوه ها همانطور که برای خوردن خوشمزه هستند، فواید تغذیه ای مهمی نیز دارند. میوه انجیر خشک سیاه که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است برای جلوگیری از سوء تغذیه، تقویت سلامت استخوان ها و کاهش روند کاهش وزن مفید است.

  • منابع:
    1. Dried fig uses and benefits for human health and consumers
  • تبلیغات: 
    1. قارچ هایی که در بدن ایمنی ایجاد می کنند
    2. کسب درآمد میلیاردی توسط خانمهای خانه دار
    3. خاصیت پروتئین های موجود در قارچ برای بدن
    4. تولید سوخت لوکوموتیو با بهره گیری از برنج