برداشت گوجه فرنگی های آبدار در مناطق کوهستانی

گیاهان گوجه فرنگی نسبت به کمبود اکسیژن (هیپوکسی) در محیط ریشه بسیار حساس هستند. علائم هیپوکسی مانند پژمردگی زمانی که گیاهان به طور جبران ناپذیر آسیب می بینند به طور موقت قابل مشاهده می شوند.
در کشت آب، گیاهان گوجه فرنگی بالغ در عرض 2 روز گوجه برای سرماخوردگی با غلظت اکسیژن کمتر از 3 میلی گرم در لیتر محو می شوند.
در حال حاضر چند ساعت هیپوکسی در محیط ریشه منجر به آسیب جدی به ریشه می شود که با کاهش قابل توجه رشد همراه است، اگرچه علائم قابل مشاهده نیستند.
گیاهان جوان ممکن است با هیپوکسی گلاب و سفید شدن ابرو در محیط ریشه سازگار شوند.
اما همچنین با رشد نامنظم پاسخ می دهند (Kläring و Zude، 2009). بنابراین، غلظت کافی اکسیژن در محیط ریشه برای هر آزمایش ضروری است.
هنگامی که گیاهان در ظروف حاوی محلول غذایی رشد می کنند، محلول باید هوادهی شود و غلظت اکسیژن باید بالاتر از 4 میلی گرم در لیتر باشد.
در سیستم هایی که محلول غذایی به طور دائم لباس های زنانه در امتداد ریشه جریان دارد، محلول باید هوادهی شود.
در سیستم هایی با جریان پالسی که منجر به یک لایه رطوبتی بسیار نازک بر روی خندق های ریشه می شود، باید شیب بین 1 تا 2 درصد داشته باشد.
با توجه به این که هیپوکسی می تواند باعث مرگ ریشه شود که می تواند منجر به ایجاد یک محیط مساعد برای بیماری های ریشه شود، باید کاملاً اجتناب شود. عفونت در نهایت در کل سیستم گسترش می یابد.
در ظروف و ظروف پر شده با پشم سنگ یا سایر بسترها متن تشکر از رضایت مشتری باید از ورود آب جلوگیری شود.
تقریباً در همه بسترها تا زمانی که زهکشی آزاد نزدیک به پایین وجود داشته باشد این اتفاق نمی افتد.
  • منابع:
    1. Guidelines to use tomato in experiments with a controlled environment
  • تبلیغات: 
    1. استفاده از ظروف غذاخوری تجزیه پذیر
    2. ماهی را به عنوان پروتئین جایگزین در نظر بگیرید
    3. اهمیت ماهی در رژیم غذایی ما سابقه ای طولانی دارد
    4. زندانی که از طریق آب دریا فرار کرد!